• 1394/05/24 - 09:31
  • /ZXLx

رئیس بیمارستان نقوی کاشان، از آغاز فعالیت کلینیک ویژه صدوقی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری با تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت به مردم افزود: این کلینیک از روزهای شنبه تا چهارشنبه فعال می باشد .

آغاز فعالیت کلینیک ویژه صدوقی در کاشان

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری با تاکید بر ارائه خدمات با کیفیت به مردم افزود: این کلینیک از روزهای شنبه تا چهارشنبه فعال می باشد و در آغاز فعالیت متخصصین طب سنتی و قلب و عروق و فوق تخصص غدد و متابولیک در آن فعالیت خواهند داشت.

برنامه حضور متخصصین در کلینیک ویژه صدوقی را به شرح ذیل است:

 آقای دکتر مهدی برهانی متخصص طب سنتی روزهای شنبه تا چهارشنبه

 آقای دکتر مسعود جعفری متخصص قلب و عروق روزهای شنبه و یکشنبه

 خانم معصومه کیهانیان فوق تخصص غدد و متابولیک روز های سه شنبه

وی ساعت فعالیت این کلینیک را از ساعت  17 الی 20 ذکر کرد و گفت: بیماران محترم می توانند برای نوبت دهی پزشکان این کلینیک در همان ساعات با شماره تلفن های 55234284 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است این درمانگاه از جمله ساختمان هایی است که توسط خیرین سلامت در شهر کاشان به آدرس خیابان حضرت آیت الله یثربی (راه آهن)، خیابان رسالت (ژاندارمری)احداث و به دانشگاه علوم پزشکی کاشان واگذار شده است.