- 1398/06/07 - 13:15
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Z35x
همزمان با روز پزشک آشپزخانه بیمارستانهای نقوی و متینی راه اندازی شد
همزمان با یکم شهریور ، روز پزشک، آشپزخانه بیمارستانهای نقوی و متینی راه اندازی شد.
همزمان با یکم شهریور ، روز پزشک، آشپزخانه بیمارستانهای نقوی و متینی راه اندازی شد.
رئیس بیمارستان نقوی کاشان گفت: پیرو مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه مبنی بر جداسازی امور طبخ و توزیغ غذای بیمارستان های نقوی و متینی از بیمارستان شهید بهشتی این اقدام صورت گرفت.
دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این آشپزخانه با هزینه کرد مبلغ 200/000/000 ریال و با همت و پیگیری مسئولین دانشگاه و بیمارستان های نقوی و متینی راه اندازی شد.
وی تصریح کرد: هم اکنون این آشپزخانه در محل بیمارستان متینی ، پخت نموده و غذای بیمارستان های نقوی و متینی را به صورت روزانه و در سه وعده صبحانه،ناهار و شام تهیه می نماید.
به گفته وی، این غذاها با بهترین مواد و بهترین کیفیت به دو صورت رژیمی و غیر رژیمی برای بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان، تهیه و بین ایشان توزیع می شود.
دکتر شجاعی افزود: این اقدام در راستای اجرای نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی وبه منظور افزایش کیفیت غذای بیماران و جلب رضایت گیرنده خدمت صورت گرفته است.