• 1397/06/24 - 12:53
  • /ZzNx

جلسه آشنایی با داشبورد مدیریتی H.I.S در بیمارستان نقوی برگزار شد

در این جلسه که روز شنبه 97/06/22 برگزار شد، مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ابتدا توضیحاتی درخصوص ارائه آمار استراتژیکی در مدیریت هزینه و تصمیم گیری مدیران جهت رسیدن به اهداف بیمارستان ارائه داد.

در این جلسه که روز شنبه 97/06/22 برگزار شد، مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ابتدا توضیحاتی درخصوص ارائه آمار استراتژیکی در مدیریت هزینه و تصمیم گیری مدیران جهت رسیدن به اهداف بیمارستان  ارائه داد.

سپس مهندس مرتضی نادی، نسبت به آشنایی و نحوه استخراج و احصاء آمار از داشبورد مدیریتی توضیحات لازم و کامل ارائه داد.

در این جلسه مدیر بیمارستان و مترون، مسئول امور مالی، مسئول واحد درآمد، مسئول فناوری اطلاعات و مسئول مدیریت اطلاعات سلامت بیمارستان حضور داشتند و آموزشهای لازم را فرا گرفتند.

شایان ذکر است کلیه اطلاعات ثبت شده در H.I.S توسط داشبورد مدیریت قابلیت گزارشگیری دارد که می تواند در موارد بسیاری مورد استفاده قرار گیرد.