• 1391/07/01 - 11:53
  • /ZHJx

با حضور آقا ی حاجی نوروزی دستورالعمل جدید آموزش ضمن خدمت کارکنان اعلام شد

با برگزاری جلسه آموزش ضمن خدمت کارکنان ابعاد مختلف برنامه آموزش ضمن خدمت جهت پرسنل بیمارستان تبیین شد.

برگزاری جلسه توجیهی دستورالعمل جدید آموزش ضمن خدمت کارکنان

جلسه توجیهی دستورالعمل جدید آموزش ضمن خدمت کارکنان در محل سالن کنمفراس  بیمارستان نقوی کاشان و با حضور اکثریت کارکنان بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه آقای حاجی نوروزی (مسئول واحد آموزش و توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه) ابتدا به بیان اهمیت آموزش و فرایندهای واحد آموزش و توانمندسازی کارکنان پرداخت و در ادامه در خصوص کلیات آموزش، گواهینامه‌ نوع اول، انواع گواهینامه‌های نوع دوم (مهارتی، تخصصی، تخصصی پژوهشی سطح ا و 2)، قوانین و مقررات آموزش، شناسنامه آموزشی کارکنان، دوره‌های آموزشی مهارتهای هفتگانه کامپیوتر، دوره آموزشی توجیهی بدو خدمت و سامانه اینترنتی آموزش کارکنان توضیحات لازم را ارائه نمود. در پایان به سؤالات حاضرین در جلسه توسط ایشان پاسخ داده شد.