• 1401/11/03 - 08:09
  • /ZN6x

بازدید ریاست محترم دانشگاه و سرپرست محترم معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی نقوی

ریاست محترم دانشگاه به همراه معاون محترم درمان دانشگاه در مورخ 1401/11/02 از بخش های مختلف مرکز آموزشی درمانی نقوی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی نقوی، آقای دکتر کوروش ساکی ریاست محترم دانشگاه در این بازدید ضمن قدردانی از پرسنل بیمارستان از پتانسیل های بالای مرکز آموزشی درمانی نقوی به علت موقعیت مکانی در مرکز شهر اشاره کرد و خدمت رسانی به بیماران و مردم را از اولویت های مهم دانشگاه علوم پزشکی دانست.

این بازدید که به منظور بررسی و پیگیری انتقال اورژانس سرپایی به بیمارستان نقوی صورت گرفته بود، تجهیزات و امکانات مورد نیاز مورد ارزیابی قرار گرفت و معاونت محترم درمان کمبود های موجود را مورد پیگیری قرار داد.

لازم به ذکر است اورژانس سرپایی از ساعت 20 الی 7 صبح به بیمارستان نقوی منتقل شده است.