• 1400/06/26 - 11:23
  • /Zb6x

26 شهریور روز جهانی ایمنی بیمار درمرکز آموزشی درمانی نقوی

سازمان جهانی بهداشت برای اولین بار روز 17 سپتامبر سال 2019 میلادی را به عنوان روز جهانی بسیج ایمنی اعلام نمود.

این سازمان به منظور کاهش صدمات و آسیب وارده به بیماران از ناحیه خدمات سلامت غیر ایمن بر سه محور به شرح ذیل تاکید نموده است:

1) ارتقاء سطح آگاهی، توانمندی سازی و جلب مشارکت بیماران و جامعه در ارتقاء پیامد های خدمات سلامت و تقویت نقش آنان در ایمنی خدمات سلامت از طریق ارائه اطلاعات دقیق در مورد بیماری خود و برقراری ارتباط صادقانه با تیم سلامت.

2) جلب مشارکت پزشکان، پرستاران، داروسازان و سایر ارائه کنندگان خدمات سلامت به منظور احتساب بیمار و مراقبین وی در تیم سلامت و ایجاد فرهنگ گزارش دهی وقایع ناخواسته ایمنی بیمار.

3) نقش سیاست گزاران و دولتمردان در ایجاد خط مشی ها، راهبردها و استراتژی های مناسب و متناسب جهت ارائه خدمات ایمن.

شعار ایمنی بیمار در سال 2021 مراقبت از مادر و نوزاد اعلام شده است. رعایت اصول ایمنی بیمار، تضمین سلامتی بیمار است.

ایمنی بیمار نه یک شعار که یک فرهنگ است.