• 1398/02/14 - 09:30
  • /ZTNx

برای اولین بار در کاشان روش بلوک عصبی شبکه بازویی برای بی حسی دست بیمار انجام شد

پزشکان اتاق عمل بیمارستان نقوی کاشان، برای نجات انگشتان دست یک جوان 30 ساله که به هنگام کار با دستگاه خردکن ضایعات، دست بیمار در دستگاه گیر کرده و دچار جراحت و له شدگی شدید شده بود از یک روش فوق تخصصی استفاده کردند.

در این روش درمانی آقای دکتر محسن طالبیان فر فوق  تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، برای جلوگیری از قطع انگشتان، دست آسیب دیده بیمار را زیر لایه پوست شکم این بیمار قرار دادند تا علاوه بر تسکین درد تا زمان پیوند پوست، خون رسانی به انگشتان انجام شود و زخم‌ها التیام پیدا کنند.

در مدت زمانی که دست در پوست شکم قرار دارد و هنوز پیوند کامل نشده است محل زخم باید روزی دو مرتبه شستشو و پانسمان شود که این عملیات با درد شدیدی همراه است به همین منظور برای کاهش درد بیمار از روش بلوک عصبی شبکه بازویی برای بی حسی دست وی استفاده می شود.

این روش بی حسی که برای اولین بار در کاشان در حال انجام است توسط آقای دکتر مهدی رجبی، فلوشیپ درد انجام می شود.

در این روش با نصب کاتتر موقت در اطراف عصب مربوطه جهت تزریق داروی بی حسی، دست بیمار در مواقع  شستشوی زخم و تعویض پانسمان با استفاده از تزریق دارو در داخل این کاتتر، بی حس شده و هیچگونه دردی احساس نمی کند .