• 1393/10/22 - 13:10
  • /ZFLx

آغاز عملیات بهسازی کلینیک های بیمارستان نقوی

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت عملیات بهسازی فضاهای انتظار و اتاق پزشکان کلینیک های بیمارستان نقوی آغاز شد

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت عملیات بهسازی فضاهای انتظار و اتاق پزشکان کلینیک های بیمارستان نقوی  آغاز شد

رئیس بیمارستان نقوی کاشان از آغاز عملیات بهسازی فضاهای انتظار و اتاق پزشکان کلینیک های این مرکز در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت خبر داد.

این عملیات در جهت اجرای برنامه ارتقای ویزیت و خدمات پزشکان طرح تحول نظام سلامت انجام می شود.

وی هم چنین یادآور شد: تاکنون مبلغ 350 میلیون ریال اعتبار در این خصوص درخواست شده است.

در این عملیات فضایی به وسعت 1000 متر مربع شامل فضاهای انتظار و اتاق پزشکان کلینیک های این مرکز بهسازی و تعمیر می شود.

وی در خصوص تجهیز کلینیک ها گفت: تجهیزات مورد نیاز کلینیک ها طبق درخواست پزشکان هر کلینیک به معاونت درمان دانشگاه ارسال شده و تاکنون بخشی از آن تامین شده است