• 1398/04/06 - 10:25
  • /ZXNx

کلاس آموزشی شستن دستها در بیمارستان نقوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان نقوی، کلاس آموزشی نحوه صحیح شستن دستها روز پنجشنبه 98/4/6 در بیمارستان نقوی با تدریس آقای جواد سلمانی، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه، برگزار شد.

مدیر بیمارستان نقوی کاشان گفت: با عنایت به اهمیت شستن دستها در جلوگیری از  انتقال عفونت های بیمارستانی،  کلاس آموزشی نحوه صحیح شستن دستها در بیمارستان برگزار شد.

محمد واحدی پور افزود: عفونتهای بیمارستانی از مشکلات جدی مراکز بهداشتی درمانی می باشد و هر ساله هزینه های زیادی را به بیماران و مراکز درمانی تحمیل می کند.

به گفته وی، با شستن صحیح دستها می توان زنجیره انتقال عفونت از بیمار به پرستار و بالعکس، از پرسنل به سایر همکاران و از بیمار به بیمار را قطع کرد و خطر انتقال عفونت را به حداقل رساند.