• 1394/10/13 - 16:08
  • /ZeMx

هیات رئیسه دانشگاه از I.C.U بیمارستان نقوی بازدید کرد

در آستانه هفتادمین سالگرد وقف بیمارستان نقوی، هیات رئیسه دانشگاه پس از برگزاری نشست هفتگی این هیات در محل این بیمارستان، از بخش مراقبتهای ویژه جراحی( I.C.U ) مرکز بازدید کردند.

در آستانه هفتادمین سالگرد وقف بیمارستان نقوی، هیات رئیسه دانشگاه پس از برگزاری نشست هفتگی این هیات در محل این بیمارستان، از بخش مراقبتهای ویژه جراحی( I.C.U) مرکز بازدید کردند.

رئیس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی نقوی در این بازدید که در تاریخ 13/10/94 انجام شد، از روند احداث بخش مراقبتهای ویژه جراحی این مرکز سخن گفت.

دکتر محمد حاجی جعفری افزود: این مرکز با تغییر کاربری قسمتی از بخش جراحی بیمارستان و اضافه نمودن فضایی بلااستفاده طی 2 ماه ساخته و هم اکنون آماده بهره برداری می باشد.

به گفته وی، تجهیزات مرکز نیز با تلاش مسئولین دانشگاه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شده و مجوز بخش مراقبتهای ویژه جراحی( I.C.U) نیز از سوی وزارت مذکور صادر شده است.

وی تصریح کرد: بالغ بر 2 میلیارد ریال برای احداث این مرکز از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

در این مرکز 6 تخت مراقبتهای ویژه جراحی( I.C.U) آماده پذیرش بیماران می باشد.

در این جلسه ریاست دانشگاه از همت و تلاش مسئولین بیمارستان تقدیر کرد.