• 1392/05/17 - 13:46
  • /ZqKx

طی جلسه ای مشکلات بیمارستان نقوی با حضور رئیس دانشگاه بررسی شد

به منظور رسیدگی به مشکلات بیمارستان نقوی جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران تحت حوزه آن معاونت در این بیمارستان تشکیل شد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری رئیس بیمارستان نقوی در ابتدای این جلسه، باتوجه به حجم بالای مراجعات به این مرکز و رضایت از نحوه ارائه خدمت به ارباب رجوع براساس آمار و گزارشات واصله در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، به بیان مشکلات و کمبودها پرداخت و جهت مرتفع نمودن آن ها درخواست مساعدت و همکاری کرد.

دکتر محمدحسین اعرابی، رئیس دانشگاه نیز در پایان، ضمن جمع بندی مطالب و تصویب موارد مطروحه، بر حل مشکلات و مسائل تاکید کرد.

این گزارش حاکیست، مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه نیز در این جلسه در زمینه مسائل و مشکلات موجود گزارشی را ارائه کردند.