• 1397/06/19 - 13:10
  • /ZwNx

دور دوم بازدید اعتباربخشی ادواری بیمارستان نقوی انجام شد

دور دوم بازدید اعتباربخشی ادواری بیمارستان نقوی در تاریخ 97/6/13 انجام شد

در این دوره، ارزیابان اعتباربخشی به بررسی بازخورد مرحله اول اعتباربخشی در سال جاری پرداختند.

رئیس بیمارستان نقوی کاشان در مراسم افتتاحییه این دوره ضمن خوشامدگویی به ارزیابان دانشگاه از همکاری ایشان جهت کسب امتیاز لازم با مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان تشکر نمودند.

همچنین از زحمات کلیه افرادی که در امر اعتباربخشی مرکز مجدانه تلاش و کوشش نمودند قدردانی کردند سپس خانم حمزه ای ضمن بیان مطالبی پیرامون اعتباربخشی اعلام کردند تا پایان امسال یک یا دو بار دیگر بصورت ادواری از بیمارستان بازدید خواهد شد.

پس از آن مسئولین حاضر در جلسه به بیان نظرات خود در خصوص بازخورد دور اول اعتباربخشی و هم چنین رفع نواقص آن پرداختند.

در پایان اعضای تیم ارزیابی بیمارستان همراه با مسئولین به بازدید از بخش های مختلف بیمارستان به واحدهای مورد نظر مراجعه نمودند.