• 1391/06/20 - 12:47
  • /ZFJx

درمانگاه زنان و زایمان بیمارستان با حضور خانم دکتر مرضیه طالبیان آماده ارائه خدمات می باشد.

درمانگاه زنان و زایمان بیمارستان نقوی کاشان صبح و عصر روزهای چهارشنبه آماده ویزیت بیماران می باشد.

خانم حسینی  گفت  از تاریخ 22/6/1391  درمانگاه زنان و زایمان بیمارستان با حضور سرکار خانم دکتر مرضیه طابیان (متخصص و جراح زنان و زایمان) ، در دو شیفت صبح و بعد از ظهر آماده ویزیت بیماران می باشد.

مسئول درمانگاه  های تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان گفت: با حضور خانم دکتر طالبیان ، درمانگاه زنان و زایمان  بیمارستان  با داشتن  5 متخصص  از شنبه  تا پنج شنبه فعال  می باشد.

ایشان در ادامه گفت: ماهانه حدود 1000 بیمار  توسط متخصین زنان و زایمان این مرکز ویزیت می شوند.که  این بیماران در کنار ویزیت از خدمات مامایی  مانند NST  ،مشاوره  ،گذاشتن  IUD   و نمونه برداری رحم  برخوردار می شوند.