• 1394/06/01 - 09:39
  • /ZZMx

به مناسبت 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان، رئیس و مدیر بیمارستان نقوی کاشان به همراه امام جماعت این مرکز و جمعی از پرسنل با آزادگان سرافراز شاغل در این مرکز نشست صمیمانه داشتند.

رئیس بیمارستان گفت: صبر و استقامت آزادگان سرافراز باید الگوی جامعه امروز و نسل های آینده قرار گیرد

نشست صمیمانه با آزادگان سرافراز شاغل در بیمارستان نقوی

رئیس بیمارستان نقوی کاشان در این نشست گفت: صبر و استقامت آزادگان سرافراز  باید الگوی جامعه امروز و نسل های آینده قرار گیرد.

دکتر محمد حاجی جعفری افزود:  دو برادر آزاده شاغل در این مرکز از جمله نیروهای کارآمد و متخصص هستند و همواره در راه ارتقاء سطح بهداشت و سلامت تلاش نموده اند.

امام جماعت بیمارستان نقوی در این نشست گفت: اجر آزادگان از جانبازان و شهیدان کمتر نیست.

حجت الاسلام مجید سهراب زاده افزود: تکریم و تجلیل از آزادگان و خانواده آنها وظیفه همه اقشار مختلف مردم و مسئولین نظام بوده و همه باید قدردان زحمات و صبر و استقامت آزادگان باشیم.

در این نشست صمیمانه، دو آزاده سرافراز شاغل در بیمارستان نقوی آقایان داوود رزاقی و حسن بخشی کاشی، به بیان خاطرات تلخ و شیرین دوران اسارت پرداختند.

آقای رزاقی نیز در این نشست، فیلم روز بازگشت خود به شهرستان آران و بیدگل را از طریق تلفن همراهش به نمایش گذاشت.

گفتنی است خاطرات آزاده سرافراز آقای داوود رزاقی در کتابی با عنوان « دوازدهمین اردوگاه» منتشر شده است.

در خاتمه نشست ، به رسم یادبود از برادران آزاده بیمارستان  تقدیر شد.

روز 26 مرداد 1369 ایران اسلامى شاهد بازگشت آزادگان سرافرازى بود که پس از تحمل سالهاى اسارت خود در اردوگاههاى عراق، پاى به میهن اسلامى گذاشتند و به آغوش خانواده‏هاى خود بازگشتند.

گرامیداشت روز آزادگان سال 94