• 1397/02/19 - 12:40
  • /ZnNx

به مناسبت روز جهانی ماما از پرسنل مامای شاغل در بیمارستان نقوی تقدیر شد

مدیر بیمارستان نقوی کاشان در این مراسم گفت: هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامتی مادر و نوزاد است.

مدیر بیمارستان نقوی کاشان در این مراسم گفت: هدف از بزرگداشت روز جهانی ماما افزایش آگاهی و تبادل اطلاعات در راستای سلامت مادر و نوزاد است.

محمد واحدی پور افزود: روز جهانی مامافرصت مناسبی برای جلب توجه هر چه بیشتر مردم و مسوولان نسبت به جایگاه و اهمیت حرفه مامایی در ارتقای سلامت خانواده و تامین سلامت جامعه است .

در پایان مدیر بیمارستان به همراه مسئول امور مالی و جمعی از دیگر مسئولین با اهدای شاخه گل و شیرینی از ماماهای شاغل در کلینیک زنان تقدیر بعمل آوردند.

پنجـم مـاهMay مصـادف بـا ۱۶ اردیبهشـت، از سـوی سازمـان بهداشت جهانی و کنفدراسیون بین المللی مامایی به نام روز جهانی ماما نام گذاری شده است.