• 1394/09/02 - 12:17
  • /Z9Mx

به دکتر اسماعیل فخاریان به مناسبت ارتقاء رتبه علمی ایشان

پرسنل اتاق عمل بیمارستان به دکتر اسماعیل فخاریان به مناسبت ارتقاء رتبه علمی ایشان به مقام استاد تمام طی مراسمی تبریک گفتند.

مدیر بیمارستان نقوی د ر این مراسم گفت: دکتر اسماعیل فخاریان مردمی ترین پزشک متخصص این دیار می باشد که سالهای سال عمر خود و خانواده اش را صرف خدمت به مردم کرده است.

کسب مقام استاد تمام دکتر فخاریان

یکی از پرسنل پیش کسوت اتاق عمل نیز در این مراسم گفت: این پزشک متخصص و متعهد نه تنها در امر درمان و سلامت مردم و بیماران مراجعه کننده به این شهر نقش برجسته ای داشته بلکه در پیشرفت امور آموزش پزشکی و دانشجویان نیز سهم بسزایی داشته است.

به گفته وی، اخلاق و گفتار و رفتار نیکو و اسلامی و تخصص همراه با تععد از جمله ویژگیهای برجسته این پزشک متخصص می باشد.

گفتنی است دکتر اسماعیل فخاریان پزشک متخصص جراحی مغز و اعصاب می باشد که بیش از دو دهه در این شهرستان در خدمت درمان بیماران و آموزش پزشکی است

.کسب مقام استاد تمام دکتر فخاریان