• 1396/01/14 - 15:23
  • /ZTMx

بازدید رییس دانشکده پزشکی به اتفاق هیئت همراه از بیمارستان نقوی کاشان

همزمان با آغازین روزهای فصل بهار رییس دانشکده پزشکی دانشگاه به اتفاق هیئت همراه از بیمارستان نقوی کاشان بازدید کردند.

در این بازدید دکتر عباس تقوی اردکانی،رییس دانشکده پزشکی به همراه دکتر عباس ارج ، معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی و دکتر مجید حسن زاده ، مدیر این دانشکده از واحد های مختلف بیمارستان دیدار کردند.

رییس بیمارستان نقوی کاشان هدف از این بازدید را پایش ظرفیت بیمارستان برای آموزش دانشجویان دانشکده پزشکی عنوان کرد.

دکتر حامد یزدان پناه گفت با توجه به وجود 44 تخت فعال در این مرکز و ظرفیت افزایش آن تا 92 تخت امکان جذب و آموزش دانشجویان پزشکی در این بیمارستان وجود دارد.

در این دیدار از بخش های جراحی ،ICU، اتاق عمل ، رادیولوژی و آزمایشگاه بازدید به عمل آمد.