• 1391/09/23 - 13:02
  • /ZYJx

آزمون دوره آموزشی ترمبوآمبولی در بیمارستان نقوی برگزار شد

مدیر بیمارستان نقوی کاشان گفت: آزمون دوره آموزشی ترومبوآمبولی با حضور پرستاران و ماماهای شاغل در بیمارستان نقوی و اورژانس مرکزی دانشگاه در این بیمارستان برگزار شد.

آزمون دوره آموزشی ترومبوآمبولی در بیمارستان نقوی برگزار شد

دکتر حسین یاوری تبار افزود: این دوره آموزشی از جمله دوره های مصوب کمیته آموزش و توانمندسازی کارکنان دانشگاه در سال جاری و دارای 2 ساعت امتیاز آموزش است.

به گفته وی، در این آزمون 12 نفر از پرستاران و ماماهای شاغل در دو مرکز مذکور شرکت کردند.

وی تصریح کرد: کلاس آموزشی این دوره پیش از این در مهرماه سال جاری با تدریس محمود دباغ کارشناس ارشد پرستاری و مسئول بخش بستری این بیمارستان اجرا شده بود.

دکتر یاوری تبار ادامه داد: در سال جاری 22 دوره آموزشی در تقویم آموزشی گروه هدف پرستاران،  ماماهاو بهیاران این بیمارستان پیش بینی شده است.

وی افزود: همچنین 6 دوره آموزشی جهت گروه هدف کاردانان و کارشناسان رادیولوژی و 8 دوره آموزشی جهت گروه هدف کاردانان و کارشناسان آزمایشگاه از کمیته آموزش کارکنان دانشگاه درخواست شده که تاکنون تصویب نشده است.

گفتنی است تقویم آزمون ها و دوره های آموزشی سال جاری این مرکز و منابع درسی این دوره ها در لینک خدمات آموزشی بخش دسترسی سریع وب سایت این بیمارستان قابل دسترسی است.