• 1391/01/08 - 12:16
  • /ZdJx

دستگاه ظهور و ثبوت اتوماتیک در مرکز رادیولوژی بیمارستان نقوی راه اندازی شد

دستگاه ظهور و ثبوت اتوماتیک در مرکز رادیولوژی بیمارستان نقوی راه اندازی شد

مدیر بیمارستان نقوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان از  راه اندازی دستگاه جدید ظهور و ثبوت اتوماتیک در مرکز تصویربرداری (رادیولوژی)  این بیمارستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدار از بیمارستان نقوی، دکتر حسین یاوری تبار گفت: این دستگاه با هزینه بالغ بر 120 میلیون ریال از محل کمکهای خیرین سلامت خریداری شده است.

به گفته وی، با نصب و راه اندازی این دستگاه و تسریع در امر ظهور و ثبوت گرافی ها، زمان انتظار بیماران کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: کیفیت بهتر گرافی ها از دیگر ویژگی های دستگاه جدید می باشد که منجر به تشخیص بهتر بیماریها توسط پزشک می شود.

وی اظهار داشت: عمل تصویر برداری از اندام های مختلف بدن را که توسط اشعه ایکس انجام می شود رادیوگرافی میگویند که از دو کلمه رادیو به معنی اشعه و کلمه گرافی به معنی ثبت کردن میباشد.