• 1397/09/11 - 13:31
  • /ZFNx

در جلسه پایش عملکرد مالی بیمارستان نقوی عملکرد مالی بیمارستان نقوی مثبت ارزیابی شد

جلسه پایش عملکرد مالی بیمارستان نقوی با حضور مدیر امور مالی دانشگاه و کارشناسان همراه وی در دفتر ریاست این بیمارستان برگزار شد.

رئیس  بیمارستان نقوی در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم ، رضایت مجموعه مدیریتی بیمارستان از روند انجام امور مالی بیمارستان را اعلام نمود.

دکتر ابوالفضل شجاعی ، نظم و انضباط حاکم بر امور مالی را حاصل تلاش همه پرسنل این واحد دانست.

مدیر امور مالی دانشگاه در این جلسه عملکرد مالی بیمارستان را مثبت ارزیابی و از اقدامات انجام شده در جهت نظم مالی و کنترل هزینه ها در بیمارستان تشکر و قدردانی کرد.

سید محمد بهشتی ، ضمن تشکر از پرسنل حسابداری بیمارستان، کار مالی و حسابداری در بیمارستان را بسیار مهم و حساس بیان کرد و گفت: با وضعیت کنونی اقتصاد و موقعیت استراتژیک بیمارستانها  با وجود کمبود نقدینگی شدید، تهیه تجهیزات پزشکی درخواست کنترل و نظارت مالی روی هزینه ها را داشتند.