• 1395/01/19 - 15:03
  • /ZtMx

برگزاری جلسه توجیهی کسورات بیمه ای در بیمارستان

به منظور بررسی مشکلات و ارائه راهکاری لازم در زمینه کاهش کسورات بیمه ای پرونده ای بستری وسرپایی بیماران، جلسه ای با حضور کارشناس کسورات حوزه معاونت درمان دانشگاه ، مسئولان و پرسنل امور مالی ، منشی ها و مسئولین بخش ها برگزار شد.

کارشناس کسورات حوزه معاونت درمان دانشگاه در این جلسه گفت: بسیاری از کسوراتی که توسط ناظرین بیمه ها اعمال می شود نظر و سلیقه شخصی می باشد که باید پس از طرح موضوع در شورای هماهنگی درمان دانشگاه بررسی و مورد رسیدگی قرار گیرد.

خانم حوریه زاهد افزود: تمامی پرسنل مرتبط با پرونده ها به ویژه منشی بخش ها با کمی تلاش و دقت می توانند از اعمال بسیاری از این کسورات پیشگیری نمایند.

مسئول امور مالی بیمارستان در این جلسه گفت: با توجه به اعمال کسورات بیمه ای توسط سازمان های بیمه گر این جلسه آموزشی برای پرسنل امورمالی و منشی های بخش های بستری برگزار گردید.

لیلا چاکری افزود: شرکت کنندگان در این جلسه با مصادیق مختلف کسورات بیمه ای و راهکارهای پیشگیری از بروز این موارد به طور محسوس آشنا شدند.