روز آمار و فناوری اطلاعات سلامت گرامی داشته شد

هفدهم اردیبهشت روز اسناد ملی از پرسنل بخش مدیریت اطلاعات سلامت تقدیر شد

در هفدهم اردیبهشت  سال 1399  ودر روز اسناد  ملی ،مدیریت  و روابط عمومی بیمارستان با حضور در بخش مدیریت اطلاعات سلامت ،از  زحمات پرسنل فناوری اطلاعات سلامت بیمارستان نقوی  تقدیر بعمل آوردند

ایشان یادآور شدند که ثبت دقیق و به موقع اطلاعات در پرونده بیمار و در HIS .نقش مهمی در کاهش کسورات بیمارستان ایفا می کند

مدیریت بیمارستان در ادامه  فرمودند:   گردآوری آمار صحیح  و ارائه به موقع آن ،نقش مهمی در تصمیم گیری مدیران در سطوح  بیمارستان،دانشگاه  وسطح کلان کشور دارد .

ایشان ادامه دادند : بک پرونده خوب و جامع می تواند از حقوق بیمار, بیمارستان و پرسنل پزشکی و پرستاری در مواقع لزوم دفاع نماید. لذا از کلیه پرسنلی که در ثبت ،جمع آوری و نگهداری اطلاعات  پرونده مشارکت دارند خواست تا نهایت دقت را بعمل آورند.

ساعت : 13:6 -  روز  : پنج شنبه  - 18 /  2 / 1399 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :529