با حضور رئیس دانشگاه جشن روز پرستار در مرکز آموزشی درمانی نقوی برگزار شد

جشن روز پرستار با حضور رئیس دانشگاه ، روز پنجشنبه 12/10/98 در بیمارستان نقوی برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این مراسم ، ضمن عرض خسته نباشید و تشکر از زحمات پرستاران گفت: میلاد حضرت زینب کبری (س) بهانه ای برای تقدیر از قشر پرستار و تلاش گران عرصه سلامت است.

دکتر علیرضا مروجی افزود: حضرت زینب (س) اسوه صبر و پیام رسان کربلا و پرستار، اسوه صبر و پیام رسان سلامت در جامعه است.

رئیس مرکز آموزشی درمانی در ادامه این مراسم از پرستاران و کادر پرستاری شاغل در بخش های مختلف مرکز تقدیر و تشکر کرد.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: پرستار باعث کاهش درد بیمار شده و لبخند را بر لبان بندگان خدا جاری می کند و این کار زمینه ساز خشنودی و رضایت خداوند متعال است.

در ادامه مراسم از پرستاران مراکز نقوی و اورژانس گلابچی با اهدای شاخه های گل نرگس، قدردانی شد.

ساعت : 13:15 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :653