نشست صمیمی رئیس دانشگاه با بیمارستان نقوی

به منظور بررسی وضعیت مطالبات سازمانهای بیمه گر، عملکرد مالی، وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه و معاونین درمان، آموزش و توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه و مدیران ستادی برگزار شد.

آقای دکتر کوچکی،  رئیس دانشگاه در ابتدا به نقش بیمارستانها و پرسنل در جهت کاهش هزینه ها و افزایش درآمد بیاناتی ایراد نمودند.

آقای دکتر شجاعی ضمن تقدیر و تشکر از نشست صمیمی رئیس دانشگاه و معاونین و مدیران ستادی ، ضمن بیان عملکرد بیمارستان، پیشنهاداتی در خصوص کاهش هزینه ها و افزایش درآمد ارائه کردند.

در پایان جلسه مقرر شد تا پیشنهادات ارائه شده توسط بیمارستان نقوی در شورای تحول سلامت دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

ساعت : 8:23 -  روز  : پنج شنبه  - 4 /  7 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :288