همزمان با روز پزشک آشپزخانه بیمارستانهای نقوی و متینی راه اندازی شد

همزمان با یکم شهریور ، روز پزشک، آشپزخانه بیمارستانهای نقوی و متینی راه اندازی شد.

رئیس بیمارستان نقوی کاشان گفت: پیرو مصوبه هیئت رئیسه محترم دانشگاه مبنی بر جداسازی امور طبخ و توزیغ غذای بیمارستان های نقوی و متینی از بیمارستان شهید بهشتی این اقدام صورت گرفت.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این آشپزخانه با هزینه کرد مبلغ 200/000/000 ریال و با همت و پیگیری مسئولین دانشگاه و بیمارستان های نقوی و متینی راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: هم اکنون این آشپزخانه در محل بیمارستان متینی ، پخت نموده و غذای بیمارستان های نقوی و متینی را به صورت روزانه و در سه وعده صبحانه،ناهار و شام تهیه می نماید.

به گفته وی، این غذاها با بهترین مواد و بهترین کیفیت به دو صورت رژیمی و غیر رژیمی برای بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان، تهیه و بین ایشان توزیع می شود.

دکتر شجاعی افزود: این اقدام در راستای اجرای نظام اعتباربخشی ملی بیمارستانی وبه منظور افزایش کیفیت غذای بیماران و جلب رضایت گیرنده خدمت صورت گرفته است.

ساعت : 13:11 -  روز  : پنج شنبه  - 7 /  6 / 1398 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :140