جلسه ساماندهی املاک و مستغلات مرحوم نقوی تشکیل شد

جلسه ساماندهی املاک و مستغلات مرحوم نقوی با حضور سرپرست دفتر حقوقی و نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه در امور موقوفه های آن مرحوم و ریاست بیمارستان و جمعی از کارکنان امور موقوفه های آن مرحوم روز یکشنبه ( 28/11/97 ) در محل دفتر ریاست بیمارستان نقوی تشکیل شد.

رئیس بیمارستان نقوی در این جلسه ضمن خیر مقدم و تشکر ویژه از پیگیری های و تلاش مجدانه ریاست دانشگاه به عنوان متولی موقوفه های مرحوم نقوی در جهت سر و سامان دادن و شناسایی املاک و مستغلات آن مرحوم از سرپرست دفتر حقوقی نیز به عنوان نماینده ذی حقوق دانشگاه در این امر تشکر نمود.

دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: ساماندهی و به روز رسانی املاک مرحوم نقوی می تواند کمک شایانی در جهت تجمیع درآمد حاصل از وجوهات موقوفات آن مرحوم و تامین مایحتاج تجهیزات پزشکی بیمارستان نقوی داشته باشد.

وی ، نقش خیرین سلامت و واقفین امور خیریه در جهت پیشبرد اهداف درمانی را بسیار موثر دانست.

نماینده ذی حقوقی متولی موقوفات و سرپرست دفتر حقوقی دانشگاه در این جلسه به بیان اقداماتی که تاکنون در خصوص ساماندهی و به روز رسانی پرونده های املاک مرحوم نقوی بود پرداخت.

رضا کردی در این جلسه گفت: درآمد حاصل از موقوفات مرحوم نقوی طبق شرع اسلام باید صرفاً  در بیمارستان نقوی هزینه شود.

وی افزود: تابلو سردرب بیمارستان باید به نام بیمارستان موقوفه مرحوم نقوی تغییر نام پیدا کند.

در ادامه جلسه، مدیر بیمارستان، مسئول امور مالی بیمارستان و کارشناس دفتر حقوقی و دیگر حاضرین، هر کدام نظرات و دیدگاههای خود را نسبت به فعال تر کردن امور موقوفات ارائه دادند.

ساعت : 8:44 -  روز  : پنج شنبه  - 2 /  12 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :224