تجلیل از پرستاران بیمارستان توسط شرکت فولادکویر

به مناسبت سالروز تولدحضرت زینب(س)و روز پرستار مدیرعامل شرکت فولادکویر به همراه مسئولان بلندپایه این شرکت از پرستاران بیمارستان تجلیل شد.

آقای دکترقنواتی مدیرعامل شرکت فولادکویر از بخش های مختلف بیمارستان بازدیدکردند ایشان گفتند پرستاران ازچهره های شاخص جامعه هستندکه باید از زحمات آنها به نحو مقتضی تقدیر شود.ایشان همچنین گفتند این قشرجامعه که متولی سلامت هستنددرجهت بهبود بیماران زحماتی می کشند و به صورت گمنام درمراکز درمانی به صورت شبانه روزدرحال فعالیت هستند.

محمدواحدی پورمدیربیمارستان به همراه مترون که دراین بازدیداین تیم راهمراهی می کردندبه تشریح وشناسایی فعالیت های بخش های بیمارستان برای بازدیدکنندگان پرداخت.

دراین بازدیدازمقام شامخ پرستاران توسط آقای دکترقنواتی مدیرعامل شرکت فولادکویربااهدای گل وکارت هدیه تجلیل به عمل آمد.

ساعت : 5:15 -  روز  : دو شنبه  - 24 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :511