حضوررئیس اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان کاشان و جمعی ازدانش آموزان و معلمان دبستان مادر بمناسبت روز پرستاردربیمارستان نقوی

به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روزپرستاررئیس اداره اوقاف وامورخیریه شهرستان کاشان به همراه سایرمسئولین آن سازمان ازبخش های بیمارستان بازدید کردند.

حجت الاسلام والمسلمین توسلی رئیس اداره اوقاف دراین بازدید به نقش معنوی واسلامی پرستاران پرداختند.ایشان همچنین ازمقام مرحوم نقوی واقف بیمارستان تجلیل کردند.دراین بازدید که مدیر و مترون بیمارستان ایشان راهمراهی می کردندبه فعالیتها وتوسعه بخش ها پرداختند.دراین حضورتوسط رئیس اداره اوقاف وامورخیریه کاشان ازپرستاران با اهدای کتاب و شیرینی تمجیدکردند وازتلاش آنان تقدیروتشکرنمودند.همچنین دراین روز جمعی از دانش آموزان و معلمان دبستان مادر جهت تقدیر و تجلیل ازخدمات پرستاران بیمارستان با اهدای گل و شیرینی روز پرستار را گرامی داشتند.

ساعت : 23:26 -  روز  : یکشنبه  - 23 /  10 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :226