به مناسبت آغاز سال نو کارکنان بیمارستان با رئیس بیمارستان دیدار کردند

در این دیدار ریاست بیمارستان، ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان در سال گذشته قدردانی کرد.

ایشان همچنین متذکرشد:به منظور بازدید های ادواری سنجه های نظام اعتبار بخشی بیمارستانی،واحدها آمادگی لازم را داشته باشند تا همچون سالهای قبل بتوانیم ازاین مرحله با موفقیت عبور کنیم.

دکتر ابوالفضل شجاعی در این دیدار از کارکنان بیمارستان خواست همچنان همانند سال قبل با همدلی و همکاری یکدیگر، موجبات ارتقاء سطح سلامت جامعه و دستیابی مردم به خدمات درجه یک را فراهم نمایند.

در ادامه هر یک از مسئولان حاضر در جلسه ضمن تبریک سال نو در خصوص مسائل و مشکلات واحدهای تحت پوشش خود نیزمطالبی را بیان کردند وخواستار راهنمایی ها و مساعدت رئیس بیمارستان در جهت رفع این موضوعات شدند.

ساعت : 8:55 -  روز  : یکشنبه  - 19 /  1 / 1397 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :210