طی مراسمی رئیس جدید بیمارستان نقوی معارفه شد

رئیس جدید بیمارستان نقوی طی مراسمی در روز دوشنبه 3/7/96 معارفه شد.

معاون درمان دانشگاه در این مراسم گفت: با انتقال کلینیک ها از نقوی تا پایان سال جاری ، این بیمارستان به جایگاه اصلی خود باز می گردد.

دکتر محمد حاجی جعفری افزود: همدلی و مشارکت دلسوزانه همه کارکنان در امور بیمارستان، کمک شایانی به مرکز برای رسیدن به این جایگاه می کند.

وی تصریح کرد:  این بیمارستان باید از ظرفیت های آموزشی بالقوه و بالفعل خود به نحو احسن استفاده نماید.

وی از دکتر حامد یزدان پناه ، سرپرست سابق بیمارستان تقدیر کرد و به آقای دکتر ابوالفضل شجاعی، سرپرست جدید بیمارستان خوش آمد گفت.

مدیر بیمارستان نقوی در این مراسم گفت: با توجه به قدمت بیمارستان نقوی،  ساختمان مرکز نیازمند هزینه های بالای نگهداری، بهسازی و تعمیرات می باشد.

محمد واحدی پور از زحمات پرسنل در زمان تصدی سرپرست سابق بیمارستان تقدیر کرد و خواستار تداوم این همکاری و همدلی در زمان ریاست جدید بیمارستان شد.

در این مراسم مشاور محترم رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه و جمعی از مسئولین و کارکنان واحدهای مختلف بیمارستان حضور داشتند.

ساعت : 23:7 -  روز  : سه شنبه  - 4 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :248