بازدید سرزده اعضای کمیته انطباق دانشگاه از بیمارستان نقوی

اعضای کمیته انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس در دانشگاه روز پنجشنبه (30/6/96 ) به طور سرزده از بیمارستان نقوی بازدید کردند.

اعضای کمیته در این بازدید به اعتبارسنجی موارد انطباق امور اداری و فنی بخش های مختلف بیمارستان با موازین شرعی پرداختند.

وضعیت پوشش کارکنان، تکریم ارباب رجوع، تفکیک نیروی مرد و زن برای ارائه خدمت به مراجعین مرد و زن و ... از جمله مواردی بود که مورد بررسی قرار گرفت.

در این بازدید حجت الاسلام جمشیدی، خانم نساجیان و آقای دلخواه از بخش جراحی بیمارستان و اجرای طرح انطباق با موازین شرعی  بازدید کردند.

ساعت : 15:48 -  روز  : سه شنبه  - 4 /  7 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :224