به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از کارکنان شاغل در آزمایشگاه بیمارستان نقوی تقدیر شد

به مناسبت سی ام فروردین ماه سالروز تولد حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی معاون درمان دانشگاه و رئیس بیمارستان از پرسنل شاغل در آزمایشگاه بیمارستان نقوی تقدیرکردند

در این تقدیر دکتر محمد حاجی جعفری، معاون درمان دانشگاه، دکتر حامد یزدان پناه، رئیس بیمارستان و آقایان محمد واحدی پور، مدیر بیمارستان و دکتر مرتضی سلیمیان، مسئول امور آزمایشگاههای معاونت درمان به همراه جمعی از مسئولین بیمارستان با حضور در آزمایشگاه و اهداء گل و شیرینی این روز را گرامی داشتند و به طور نمادین از زحمات پرسنل آزمایشگاه قدردانی کردند.

ساعت : 12:29 -  روز  : پنج شنبه  - 31 /  1 / 1396 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :481