مراسم تودیع و معارفه سرپرست بیمارستان نقوی در این مرکز برگزار شد

در این مراسم از آقای دکتر محمد حاجی جعفری ریاست سابق بیمارستان که هم اکنون سمت معاونت درمان دانشگاه را عهده دار می باشد تقدیر و تشکر شد و آقای دکتر حامد یزدان پناه معرفی گردید.

در این برنامه آقای محمدرضا افاضل، مشاور و مدیر محترم حوزه ریاست دانشگاه، برخی مسئولین معاونت درمان دانشگاه و مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان حضور داشتند که از سوی آقای دکتر حاجی جعفری معرفی شدند.

مدیر بیمارستان نقوی نیز در این مراسم ضمن تشکر از زحمات چندین ساله آقای دکتر حاجی جعفری به عنوان رئیس بیمارستان ، به سرپرست جدید خوشامد و تبریک گفت.

گفتنی است دکتر محمد حاجی جعفری از سال 1391 تاکنون سمت ریاست بیمارستان نقوی را به عهده داشت و از تابستان سال جاری به عنوان معاون درمان دانشگاه معرفی شده بود.

ساعت : 14:37 -  روز  : دو شنبه  - 20 /  10 / 1395 /  شماره خبر : 32 / تعداد نمايش :552